Näst sista dagen

Vi började dagen med att åka vilse när vi skulle ta oss till Beverly hills. inte ens med Gps kunde vi hitta den k'ända shoppinggatan Rodeo drive där alla de mest exklusiva affärer ligger. Affärerna har vakter utanför och bokas ofta upp av de rika som vill ha affären för sig själv.
Det jobbiga med att vara så här i slutet av resan är att man vill hinna med så mycket på så kort tid så det gäller att sålla. Vi valde att besöka Santa Monika beach, Beverly Hills och Hollywood.



en del av gatan


lite annorlunda krukor för träden

Mattias shoppade

Pacific coast highway vid Santa Monika Beach

En sorglig syn mötte oss när vi kom ner till stranden. Varje söndag sätts dessa kors upp av någon grupp veteraner och varje kors representerar en död i irak /afganistankriget. Personliga meddelande och kort sattes upp på kors och kort på varje avliden satt uppe på plakat. Det fanns 14 st svarta kors för de som dött denna vecka. Tragiskt.

 

Santa Monica pier med sitt tivoli

 

 

orginella fönster på det oranga huset

Hollywood Boulevard

 

lite mera Jacksson

 

 

hemma i mina gamla hemtrakter

 






på kvällen var vi på City walk utanför uniiverssal studios. Hittade där ett ställe där man köpte frozen yoghurt i olka smaker som man själv fick "mjölka fram" som mjukglass. Sen fanns det massor av olika frukter och godis som man hade som topping. Allt vägdes till slut och en stor bägare gick på ca 5 dollar. Godare än nåt annat. Hallonen var hur stora som helst och blåbären stora som puttekulor. Smaken var bättre än bäst.
Bara måste testas!!!!!!!!!! hittade denna kedja sen även på outleten i Commerse inte lika goda frukter men GOTT.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0