simma med hajar....

I tisdags vad det då dags.... Vi åkte till La Holla och letade upp stället som skulle guida oss till hajarna. Vi fick på oss snygga åtsittande våtdräkter och jag lyckades med det pinsamma att ta på min bakofram. killen kom med ett smile fram o sa att dragkedjan skulle sitta där bak. Det roliga var att precis när han sagt detta så kom Robert ut ur sitt bås med dräkten även han bakofram. Vi kände oss som töntarna från landet.

Sen var det dags att ta oss till stranden med de stora bestarna. På med snorkel och i vattnet och sen tog det nog bara nån minut så såg man sin första haj. Det var väldigt grunt vatten där dom simmade(1 meter kanske) så man var väldigt nära dom. Vissa var riktigs stora ca 1,5 m. Man fick även vara på sin vakt för stingrockor som simmade även där så man hade fullt upp. Vi låg i och snorklade i en timma och det var en timma av upplevelse. Inget Thailand vatten med färgglada fiskar i klart vatten utan hajar i ett grumligt kallt vatten men vad kul det va.
Tack Maria och John för denna present.

Sen på kvällen var det avskedsmiddag med våra vänner hemma i deras hus. Det blev hummer (premiär för oss) och det var jättegott. Det var en monster till hummer så John hade svårt att få den i grytan. Den vägde ca 4,5 kg.


Den räckte till 4 vuxna 




här grillar vi marschmallows men choklad och kex.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0